تولید نانو جاذب های اتیلن که باعث افزایش ماندگاری میوه و سبزیجات می شود، نانو زئولیت های جاذب اتیلن با خنثی کردن اثر گاز اتیلن باعث افزایش ماندگاری میوه در یخچال و سردخانه ها می شود
توجه:
کاربر گرامی، ویکی به معنی اطلاعات غیر تأیید شده و قابل تغییر می باشد. در صورتی که اطلاعات مندرج این مجموعه ناقص و یا اینکه این اطلاعات متعلق به مجموعه شما می باشد، سایت تولیدات امکانی را برای شما به ارمغان آورده است که بتوانید به طور خیلی ساده هویت مجموعه خود را در تولیدات تصحیح و یا تأیید نمایید. با توجه به اینکه اپراتور های تولیدات پس از ثبت اطلاعات درخواستی شما، به آن رسیدگی می نمایند، لذا می بایست نام و نام خانوادگی و شماره تلفن خود را به طور صحیح وارد نمایید تا در اسرع وقت به درخواست شما رسیدگی نماییم
در صورت موافقت با شرایط مذکور، گزینه زیر را فعال نمایید.